Recept egy régi Nők Lapja(2012/8.) alapján.
Hozzávalók 2 személyre
30dkg hal (én tőkehalat használtam)
3 szál újhagyma
2gerezd fokhagyma
3tk currypor
1tk római kömény
1 piros kaliforniai paprika
fél ananász (friss), kockákra vágva
1 konzerv kókusztej
mandulalapok
A hagymát apróra vágom és olajon megpirítom. Pár perc múlva hozzáadom az apróra vágott fokhagymát is. Hozzáadjuk a centisre vágott paprikát és a felkockázott ananászt. Hozzáadjuk a fűszereket és magas hőfokon 1-2 percig pirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a kókusztejet. Amikor felforrt belerakjuk a 2x2cm-esre kockázott halat és pár percig főzzük. Rizzsel tálaljuk és megszórjuk a mandulával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése