2012. szeptember 26., szerda
18/52 Töltött piskótacseppek
A recept Nigella How To Be a Domestic Gooddess könyvéből van.
Hozzávalók
2 nagy tojás
75g cukor
50g sütőporos liszt
25g kukoricaliszt
1/2 tk sütőpor
150ml tejszín
valamilyen piros gyümölcs (áfonya, eper, málna)
200°C-ra előmelegítjük a sütőt.
Kicsit verjük fel a tojást, majd adjuk hozzá a cukrot. Amikor halvány habos masszává válik keverjük bele a lisztet, kukoricalisztet és a sütőport. Kiskanálnyi adagokat rakjunk egy sütőpapíros tepsire és 5 percig süssük őket. Ha kihűltek, felvert tejszínhabbal és gyümölccsel töltsük meg őket.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése